Известие

Collapse
No announcement yet.

много шумна на 156-ца

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• много шумна на 156-ца

Привет на всички!
    Преди около седмица си купих най-сетне мечтаната 156-ца 2.4 jtd 2000г.,човека от който я купих ме предупреди че дебитомера е за смяна,поръчал съм го вече но още не пристигнал. Проблема ми е следния - когато колата е на свободна е много шумна, първоначално си мислех че е нормално за дизел така да "трака" но я сравнихме със същата алфа 156-ца 2.4 jtd само че 98г. и моята се оказа доста по шумна. Въпроса ми е може ли смяната на дебитомера да повлияе на шума,а също и в кой сервиз в Пловдив ще ми препоръчате да я закарам,защото аз съм от Хасково и предполагам че най-близкия добър сервиз на алфа ще в Пловдив.

Благодаря ви предварително !

??? ??? ?? ??????
    http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=632
    ??????? ?? ??????? ?? ????????? ??? ??? ? ???????? ? ????? ?????.?? ???? ? ?? ????? ?? ? ???? ? ?????? ????.
    ________
    Ford durashift specifications
    Last edited by santo_traficante; d.m.y г., 14:43.
    Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Re: много шумна на 156-ца

Първоначално публикувано от Nikolaih
      Привет на всички!
      Преди около седмица си купих най-сетне мечтаната 156-ца 2.4 jtd 2000г.,човека от който я купих ме предупреди че дебитомера е за смяна,поръчал съм го вече но още не пристигнал. Проблема ми е следния - когато колата е на свободна е много шумна, първоначално си мислех че е нормално за дизел така да "трака" но я сравнихме със същата алфа 156-ца 2.4 jtd само че 98г. и моята се оказа доста по шумна. Въпроса ми е може ли смяната на дебитомера да повлияе на шума,а също и в кой сервиз в Пловдив ще ми препоръчате да я закарам,защото аз съм от Хасково и предполагам че най-близкия добър сервиз на алфа ще в Пловдив.

Благодаря ви предварително !
      В Хасково има сервиз на Алфа/ФИАТ/Ланча
      Намира се до КАТ
      sigpic

Comment

Ако е сменян ангренажен ремък и не е зацепена както трябва трака като трактор Което за дизела хич не е добре да се кара така провери го Също както те е посъветвал колегата провери демферната шайба на коляновия вал
        0888 232 484 - Бобо Extreme Service
        sigpic
        Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
        Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Колега,
          щом си от Хасково, разпитай за сервиза на Динко, всички го знаят като Диньо- прасето. той не е специализиран за Алфа, но е страхотен майстор. Преди около два месеца сменяхме при него скоростна кутия на 156, 2.0 TS и всички съпътстващи косумативи, които след като е разглобена колата е хубаво да се сменят и мога да ти кажа, че я направи перфектна. Познавам го от години и мога да ти кажа, че до сега никой не е казал лоша дума от качеството му на работа.
          sigpicAlfa Romeo 155, 2.5, V6/ GTV 2.0 TB V6 / 146 TS, 2.0 Junior/ 145 TS, 2.0 16V/ Giulietta 1.8, 166 2.0 V6 TB

Comment

Благодаря колеги, оказа се че е маслената помпа оправиха я и сега всичко е наред ,да чукам на дърво.

Comment

zдр колега и моита ми се струва 4е е много 6умна и си направх един експиримент и махнах буксата на дебитомера и апсолутно никакв промяна няма в работата на двигателя.А ти на твоита
              освен
              маслената помпа смени ли и дебитомера или ?????
              Alfa Romeo 156 2,4 JTD juni 00

Comment

Working...
              X